Turning Ideas into Successful Events Through Cutting Edge Audiovisual Equipment

  Πέντε βασικές συμβουλές για να διοργανώσετε ένα επιτυχημένο συνέδριο ή εκδήλωση…

Οι σύγχρονες διοργανώσεις χαρακτηρίζονται από μεγάλη περιπλοκότητα και αυξημένες απαιτήσεις. Οι διοργανωτές χρειάζεται να αντιμετωπίσουν μια πληθώρα θεμάτων και αντικειμένων όπως δημιουργία και προγραμματισμός έργου, αξιοποίηση σύγχρονης τεχνολογίας, διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων, ευελιξία και λήψη αποφάσεων, επικοινωνία πληροφοριών και άριστη εξυπηρέτηση. Δείτε λοιπόν 5 βασικές συμβουλές για να διοργανώσετε ένα επιτυχημένο συνέδριο ή εκδήλωση…

  1. Διαλέξτε προσεχτικά τον χώρο που θα γίνει το συνέδριο σας. Ξενοδοχεία και πολυχώροι με αίθουσες συνεδρίων είναι μια σωστή επιλογή μιας και παρέχουν καλή υποδομή και προσωπικό. Ιδανικά, ο χώρος πρέπει να είναι κοντά στο αεροδρόμιο ή στο κέντρο της πόλης για να υπάρχει εύκολη πρόσβαση από τους συμμετέχοντες.
  2. Ελέγξτε τον εξοπλισμό audiovisual! Ο ηχητικός, προβολικός και φωτιστικός εξοπλισμός πρέπει να λειτουργεί άριστα! Συστήματα ψηφοφορίας, πληροφορικής και μετάφρασης πρέπει να είναι διαθέσιμα προκειμένου να καλυφθεί κάθε ανάγκη της εκδήλωσής σας.
  3. Κρατήστε το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων αμείωτο! Χρησιμοποιήστε διάφορες δραστηριότητες, όπως διαδραστικές ομιλίες, συζητήσεις με πάνελ ομιλητών, παρουσιάσεις, συνδέσεις μέσω skype καθώς επίσης παιχνίδια με την συμμετοχή των ατόμων στην αίθουσα.
  4. Κρατήστε τους συμμετέχοντες σας ενήμερους. Παρέχετε φυλλάδια με το πρόγραμμα της εκδήλωσης και τους ομιλητές που θα συμμετάσχουν. Φτιάξτε  καρτελάκια με τα ονόματα των συμμετεχόντων που να είναι ευανάγνωστα.
  5. Επιμεληθείτε με προσοχή δευτερεύοντες παράγοντες όπως το φαγητό και η θερμοκρασία!  Προσέξτε το φαγητό που θα σερβιριστεί και αποφύγετε φαγητά που θεωρούνται «βαριά» για το στομάχι. Γλιτώνετε έτσι την πιθανότητα υπνηλίας μετά το γεύμα. Επίσης, κρατήστε την αίθουσα σε δροσερή και σταθερή θερμοκρασία. Οι συμμετέχοντες δεν πρέπει ούτε να κρυώνουν αλλά ούτε και να «λιώνουν» από την ζέστη!

 Η εταιρεία μας έχει την δυνατότητα να αναλάβει οποιαδήποτε τεχνική λεπτομέρεια της εκδήλωσής σας όπως επίσης και την ενοικίαση, εγκατάσταση και λειτουργία ηχητικού, προβολικού, φωτιστικού, μεταφραστικού εξοπλισμού, καθώς και συστημάτων πληροφορικής και ψηφοφορίας, έτσι ώστε να εξασφαλίσετε από την αρχή την άψογη επιμέλεια του εξοπλισμού audiovisual!

Για περισσότερες συμβουλές επισκεφθείτε:

http://www.barberosophy.com/services.asp?service=Tips+for+a+Successful+Conference

Leave a comment